Ga naar de inhoud

DE PROFESSIONALS

Top Chef

Ramon Beuk

Een topchef met een enorme passie voor het verhaal achter het gerecht. Van TV-kok tot kookboeken auteur. Maar er gaat niks boven gasten. Koken voor gasten heeft iets magisch, zeker als je erin slaagt om iets te maken dat verrast.

En als je verhaal dan ook authentiek is achter het gerecht dan kan het de smaak overstijgen.Bij restaurantje spelen geniet ik enorm van de toewijding waarmee de deelnemers zich vastbijten en hun gasten echt blij willen maken.

Laten we snel samen de keuken in duiken.

Top Gastheer

Michael Greven

Het vraagt natuurlijk lef om zomaar naar tafel te lopen en te vragen ‘kan ik u een glas wijn inschenken?’ Nog los van de kennis die je nodig hebt om een willekeurige vraag over de druif of het land van herkomst te beantwoorden. 

Ik heb jarenlang focus gehad op het gedrag van gasten en medewerkers en mijn passie is het dan ook om deelnemers aan ons concept in no-time dat zelfvertrouwen te geven. En ze zelfs met enige flair de zaal in te sturen. 

Maar wees gerust, je kan het, dat verzeker ik je!

Koken met een topchef

Etiquette les van een leermeester

Een vlot bouwen in de Ardennen, maar ff anders

Een training klantvriendelijkheid als geen andere

Klanten iets geven dat ze nimmer van je verwachten.

Heel dicht tegen je klant aanleunen. Maar nergens om vragen. Vanzelf krijgen.

ASZ 27


vlot bouwen in de Ardennen, unieke ervaring voor je team

koken alsof je leven ervan af hangt

dienstbaarheid ten top

Met lef kom je nog eens ergens!